织梦CMS - 轻松建站从此开始!

英语真题库

2013年普通高等学校招生全国统一考试英语(新课

时间:2016-11-23 08:40来源:网络 作者:教育部考试中心 点击:
2013年普通高等学校招生,全国统一考试(全国新课标卷) 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给


2013年普通高等学校招生,全国统一考试(全国新课标卷)
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What does the man want to do?
A.Take photos.       B.Buy a camera.      C.Help the woman.
2.What are the speakers talking about?
A.A noisy night. B.Their life in town. C.A place of living.
3.Where is the man now?
A.On his way. B.In a restaurant. C.At home.
4.What will Celia do?
A.Find a player. B.Watch a game. C.Play basketball.
5.What day is it when the conversation takes place?
A.Saturday. B.Sunday. C.Monday.
第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6,7题。
6.What is Sara going to do?
A.Buy John a gift. B.Give John a surprise. C.Invite John to France.
7.What does the man think of Sara's plan?
A.Funny. B.Exciting. C.Strange.
听第7段材料,回答第8,9题。
8.Why does Diana say sorry to Peter?
A.She has to give up her travel plan.
B.She wants to visit another city.
C.She needs to put off her test.
9.What does Diana want Peter to do?
A.Help her with her study.
B.Take a book to her friend.
C.Teach a geography lesson.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.Why does the man call the woman?
A.To tell her about her new job.
B.To ask about her job program.
C.To plan a meeting with her.
11.Who needs a new flat?
A.Alex. B.Andrea. C.Miranda.
12.Where is the woman now?
A.In Baltimore. B.In New York. C.In Avon.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.What does Jan consider most important when he judges a restaurant?
A.Where the restaurant is.
B.Whether the prices are low.
C.How well the food is prepared.
14.When did Jan begin to write for a magazine?
A.After he came back to Sweden.
B.Before he went to the United States.
C.As soon as he got his first job in 1982.
15.What may Jan do to find a good restaurant?
A.Talk to people in the street.
B.Speak to taxi drivers.
C.Ask hotel clerks.
16.What do we know about Jan?
A.He cooks for a restaurant.
B.He travels a lot for his work.
C.He prefers American food.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What do we know about the Plaza Leon?
A.It's a new building. B.It's a small town. C.It's a public place.
18.When do parents and children like going to the Plaza Leon?
A.Saturday nights. B.Sunday afternoons. C.Fridays and Saturdays.
19.Which street is known for its food shops and markets?
A.Via del Mar Street. B.Fernando Street. C.Hernandes Street.
20.Why does the speaker like Horatio Street best?
A.It has an old stone surface.
B.it is named after a writer.
C.It has a famous university.

1.A 2.C 3.A 4.C 5.B 6.B 7.B 8.A 9.B 10.A 11.B
12.A 13.C 14.A 15.A 16.B 17.C 18.B 19.C 20.C

(责任编辑:高老师)

织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片