织梦CMS - 轻松建站从此开始!

英语真题库

2015高考英语新课标全国I卷D篇Conflict is on the men

时间:2016-11-16 21:46来源:未知 作者:admin 点击:
2015高考英语新课标全国I卷D篇Conflict is on the menu tonight at the café La Chope

Conflict is on the menu tonight at the café La Chope.阅读理解答案

Conflict is on the menu tonight at the café La Chope. This evening, as on every Thursday night, psychologist Maud Lehanne is leading two of France’s favorite pastimes, coffee drinking and the “talking cure”. Here they are learning to get in touch with their true feelings. It isn’t always easy. They customers-some thirty Parisians who pay just under $2 (plus drinks) per session-care quick to intellectu alize (高谈阔论),slow to open up and connect. “You are forbidden to say ‘one feels,’ or ‘people think’,”Lehane told them. “Say ‘I think,’ ‘Think me’.”

A café society where no intellectualizing is allowed? It couldn’t seem more un-French. But Lehanne’s psychology café is about more than knowing oneself: It’s trying to help the city’s troubled neighborhood cafes. Over the years, Parisian cafes have fallen victim to changes in the French lifestyle-longer working hours, a fast food boom and a younger generation’s desire to spend more time at home. Dozens of new theme cafes appear to change the situation. Cafes focused around psychology, history, and engineering are catching on, filling tables well into the evening.

32.What are people encouraged to do at the cafe La Chope?

A. Learn a new subject

B. Keep in touch with friends.

C. Show off their knowledge.

D. Express their true feelings.

33. How are cafes affected by French lifestyle changes?

A. Th

Conflict is on the menu tonight at the café La Chope.阅读理解答案

Conflict is on the menu tonight at the café La Chope. This evening, as on every Thursday night, psychologist Maud Lehanne is leading two of France’s favorite pastimes, coffee drinking and the “talking cure”. Here they are learning to get in touch with their true feelings. It isn’t always easy. They customers-some thirty Parisians who pay just under $2 (plus drinks) per session-care quick to intellectu alize (高谈阔论),slow to open up and connect. “You are forbidden to say ‘one feels,’ or ‘people think’,”Lehane told them. “Say ‘I think,’ ‘Think me’.”

A café society where no intellectualizing is allowed? It couldn’t seem more un-French. But Lehanne’s psychology café is about more than knowing oneself: It’s trying to help the city’s troubled neighborhood cafes. Over the years, Parisian cafes have fallen victim to changes in the French lifestyle-longer working hours, a fast food boom and a younger generation’s desire to spend more time at home. Dozens of new theme cafes appear to change the situation. Cafes focused around psychology, history, and engineering are catching on, filling tables well into the evening.

32.What are people encouraged to do at the cafe La Chope?

A. Learn a new subject

B. Keep in touch with friends.

C. Show off their knowledge.

D. Express their true feelings.

33. How are cafes affected by French lifestyle changes?

A. They are less frequently visited.

B. They stay open for longer hours.

C. They have bigger night crowds.

D. They start to serve fast food.

34. What are theme cafes expected to do?

A. Create more jobs.

B. Supply better drinks.

C. Save the cafe business.

D. Serve the neighborhood.

35. Why are psychology cafes becoming popular in Paris?

A. They bring people true friendship.

B. They give people spiritual support.

C. They help people realize their dreams.

D. They offer a platform for business links.

2015高考英语新课标全国I卷D篇.

文章大意:文章主要讲述了精神咖啡馆在法国越来越受欢迎

32.D 解析:根据文章第一段第三句可知在La Chope咖啡馆鼓励人们表达他们真正的情感。故选D。

33.B 解析:根据文章第二段第四句咖啡馆通过更长的工作时间、增加快餐等改变法国人的生活。故选B。

34.D 解析:根据文章最后一段可知更多的法国人需要这样的咖啡馆,故选D项。

35.B 解析:根据文章最后一段第一句话可知心理咖啡馆在巴黎受欢迎的原因在于他们给予人们精神上的支持。故选B。

34. What are theme cafes expected to do?

A. Create more jobs.

B. Supply better drinks.

C. Save the cafe business.

D. Serve the neighborhood.

35. Why are psychology cafes becoming popular in Paris?

A. They bring people true friendship.

B. They give people spiritual support.

C. They help people realize their dreams.

D. They offer a platform for business links.

2015高考英语新课标全国I卷D篇.

文章大意:文章主要讲述了精神咖啡馆在法国越来越受欢迎

32.D 解析:根据文章第一段第三句可知在La Chope咖啡馆鼓励人们表达他们真正的情感。故选D。

33.B 解析:根据文章第二段第四句咖啡馆通过更长的工作时间、增加快餐等改变法国人的生活。故选B。

34.D 解析:根据文章最后一段可知更多的法国人需要这样的咖啡馆,故选D项。

35.B 解析:根据文章最后一段第一句话可知心理咖啡馆在巴黎受欢迎的原因在于他们给予人们精神上的支持。故选B。

(责任编辑:高老师)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片
栏目列表
推荐内容